12.27.2014

Magiskt






Hur kan en hel dag bara passera obemärkt?
kändes som om jag precis vaknat & druckit min första kopp kaffe med mjölk, jag fattar ingenting men så är det för mig nuförtiden, jag sätter mig ner & börjar sedan flyger tiden & jag märker inget fören min rygg börjar säga ifrån att jag troligen suttit lite för länge i en icke ergonomisk sits, men inget jag märkt för jag är borta i tid & rum som jag brukar när jag snöar in i mina fotografier. Märkligt det där egentligen hur man kan orka något så länge när man älskar det man gör. Jag kan komma på mig själv ibland att jag aldrig klev ur pyjamasen, som i morse typ kan jag erkänna...






Jag & min själsfrände en fin helg i Stockholm
  jag drömmer mig tillbaka & önskar vi snart kunde åka bort igen. Det är fint sånt där att bara åka iväg för ingen anledning alls utan bara så, det är sånt vi gör & jag älskar det för det är så vi två är.
Han & jag.







Jag arbetar vidare & lite paus fick jag men mycket har gjorts på kort tid. Kroppen är trött.
Redan som liten visste jag att jag skulle göra det jag gör idag inte kanske exakt men på rätt spår var jag allt, det vet jag idag. Lite tur & mycket ödet. 


Frontrow sneak peak fall 15’ 





Julen kom & det har tomteblossats en heldel & julstökats mycket. Jag älskar julen, blir som ett barn varje år. Tycker det är lite sorgligt att ingen snö ännu har visat sig men kylan kom allt iallafall! Kanske vi får lite snö innan Nyår? Kan ju alltid hoppas.

Julen är magisk i min värld.






Vill passa på att 
önska alla mina 
läsare
 ett Gott Nytt År!










Kram 




P.




5 kommentarer:

 1. Så vackert Patricija ~
  Önskar dig lyckliga dagar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Rebecca & jag önskar dig detsamma ❥❥❥

   Radera
 2. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you for leaving your mark here,,I wish you all the best in the new year, it's just around the corner just waiting for us. Exciting isn't it? /Patricija

   Radera
 3. These tips proved very useful for me and for this, I really want to mention thanks for sharing it with us.

  SvaraRadera