2.15.2015

tipsetJag minns förr då kunde jag följa serier på tv & satt ofta i soffan bänkad framför favvo programmet. När man hade en serie som gick en dag i veckan så var just den dagen min favvodag mitt i veckan, för då gick ju den på tv vilken program det än nu må ha varit som jag följde. Jag brukar då & då slå på radion när jag kör bil & hade hört vid olika tillfällen reklam om ett program som sänds på tv3 mordet & jag är ju så förtjust i verklighetsbaserade dokumentärer, filmer & allt sådant som har hänt på riktigt tenderar att fånga min uppmärksamhet. Så i går började jag se alla de delar jag missat på ordinera tv tid {glad att tv3 play finns!} & jag tycker det är så himla intressant samtidigt som jag tycker det är så hemskt & fruktansvärt sorgligt. Ville bara tipsa lite om det programmet som sänds på tisdagar kl 20:00 på tv3 om jag inte minns fel {annars finns ju tv3 play} Veckans tv tips.

På tal om tips, är det någon mer än jag som lider av torr hud på händerna nu under vintermånaderna? Alltså mina händer ser ut som om de är brännskadade eller något från kylan! De ser så hemska ut & tro mig jag har testat allt! Varit hos hudspecialister etc men inget hjälper? Den kräm som hjälpt mig mest är Fenuril handkräm. Har Ni kanske något bra tips att dela med er? skulle uppskatta det isåfall. Bara skriv {fiskar kommentarer nu} *ler*
Kram
P

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Visst är serien "Mordet" bra! gillar oxå verklighetsbaserade serier. Men fruktansvärt hemskt!
  Har ett tips på bra handkräm när vinterns köld torkar ut hela kroppen... http://www.thebodyshop.se/serier/hemp/hemp-hand-protector.aspx
  Den luktar absolut inte gott men är väldigt bra...även för torra fötter, de blir som babyfötter efter några dagar, behöver inte ens fila fötterna :)
  Jag brukar smörja in mina händer och fötter när jag ska lägga mig så suger salvan in över natten...smörjer naturligtvis under dagen oxå men över natten får ju händer och fötter vara ifred :)
  Den funkar för mig iaf. Hoppas den gör det för dig :)

  Ha en fin dag fina du!!

  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså Malin du är en pärla ska faktiskt köpa den där krämen så fort jag tar mig till stan eller Väla. Tack goa fina du ♥ ♥ ♥ Kramis :)

   Radera
 2. Hej! Åh vad jag är glad att jag hittade din blogg! Hit kommer jag gärna igen, lägger till i länklistan om det är ok? Så vackra bilder!

  Jes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jes! Amen ~åh, tack snälla ♥ Så himla glad jag blir & vilken komplimang! Du får mer än gärna länka :) Jag kan bara säga detsamma är minst lika glad för att du hittade mig. Nu kommer jag att följa dig för att jag hittade ju dig tillbaka. Önskar dig en fin fortsatt torsdagskväll. Tack ♥

   Radera