3.26.2016

the lace bunny


Tiden går fort nu & jag pausar lite i mellanrummen. Våren är på intåg & jag har längtat så mycket efter den & framförallt ljuset! Ljuset stannar längre vilket i min värld betyder fler bilder på fler timmar av ljus & mindre stress över det iallafall. Jag har samlat idéer & inventarier ett tag nu & snart ska jag hitta en tid & plats för det. Jag & vackra Jossi hittade en dag för just det där att leka kreativt & bara skapa av den inventarie vi hade *ler* älskar den här med henne. Vi skrattade så när vi tog den här. Hon hade svårt att hålla minen. Jag pilla på kameran helt inne i den och tittade ner. Vände kameran upp & så gjorde hon just precis det där jag jag tänk säga men inte sa & där satt hon precis så som jag önska. Älskar det där när man känner varandra & ord är överflödiga. Det är vi det jag & magiska Jossi. 

Vi arbetar med huset mycket i intervaller & vi har precis fixat det viktigast utomhus precis i lagom tid innan sommaren så vi kan njuta på trädäcket & lapa sol. Vi har en stor container ute på gatan där byggkillarna kastar grovsopor byggnadsspill etc. En dag när de skulle tömma containern så knäckte de en gren från trädet som sticker ut en bit från tomten & kastade bara in grenen i containern & körde därifrån så när jag kom hem från jobb upptäckte jag till min stora förfäran att de knäckt mitt träd & dessutom slängt kvisten vilket snarare var en rejäl gren! Grrr....Jag blev väldigt 'sydländsk' just där & då kom en lång ramsa utan paus på 60 sekunder & ett försök senare (utan att lyckas) försökte jag hoppa ner i containern för att fiska upp grenen, grannarna måste ha trott att jag tappat förståndet ha, ha, ha! En syn för gudarna. Men iallafall nu pryder den vårt bord så länge den orkar.


Önskar Er 
en riktigt fin påsk/P

1 kommentar:

  1. Vad skönt med nytt trädäck till en förhoppningsvis vacker sommar. Så synd med ditt fina träd, väldigt vacker gren. Alltid fina bilder inne hos dig! Ha en trevlig helg, kram

    SvaraRadera