9.03.2016

Indian summer mood


Jag är här nu & jag andas lite långsammare & lite mer betänksamt. Jag pausar lite efter alla måsten. Jag är här nu för att ta hand om mitt & mina. Jag har satt mitt sikte en bit fram & jag går med små steg sakta dit. En fot framför den andra & snart har jag gått den där vägen jag så länge försökt gå men en sak är säker & det är att har jag väl bestämt mig för något så viker jag sällan av för sådan är jag, så fast det motar ibland så är jag på väg en fot framför den andra steg efter steg. 

Det är  bara början av september & vi har en fin indiansommar med vackra kvällar som skymmer lite tidigare kväll efter kväll men vackert är det. Jag andas ljuset & lever i nuet. “Each golden day was cherished to the full, for one had the feeling that each must be the last. Tomorrow it would be winter.” 

― Elizabeth EnrightThe Four-Story Mistake

Jag är lite ovan framför kameran men vi två är gamla vänner så vi hittar varandra fort igen & jag känner att jag saknat det här lite att ha den här tiden att få leka fritt med det kreativa själva skapandet i sig, att börja med något & att ha en idé men som blir något helt annat. Sånt händer mig ofta *skratt* Har Ni råkat ut för det? Händer det Er ofta? 


Lite som den här bilden till Frontrows lookbook free spirit ss~ 17 som jag gjorde, just den har en sådan historia att den var en idé som blev något annat.

One of my all time favorite quotes isÖnskar Er en fin kväll


/PAll the images are my own and som work for ©frontrow lookbook s/s 2017

1 kommentar:

  1. It is good to see posts that give truly quality information. Your tips are extremely valuable. Thanks a lot for writing this post.Thanks a lot for sharing. Keep blogging.

    SvaraRadera