6.05.2017

astro inspo skull

Dagarna går fort nu känns det som iallafall för mig. Älskar när solen väl är framme då njuter jag lite extra. Ska bli så skönt med semester också. Älskar sommaren.Tavlan är ett loppisfynd jag gjort hos Marie Olsson Nylander älskar’t! Den påminner mig så mycket om mig själv när jag var yngre för redan då älskade jag bilder och att sammanföra dem i ett vackert kollage som jag brukade sätta ihopa. Det var viktiga projekt & mycket tid & omsorg lades på dem. Minns jag gjorde dem i olika former & att jag använde mig av stora posters som mallar för att få till storleken & de raka linjer & så gjorde jag dem även runda ibland. Det var mycket klippa ut ur fina tidningar & oftast var det kollage som handlade om Madonna, för henne älskade jag som lite {gör det än idag för hon är så j-la! cool}
Iallafall så tänket jag medan jag gick rundor i MO:s trädgård att om jag passerar denna ramen med hennes kollage en gång till då måste jag ha den för nu hade den liksom etsat fast där på näthinnan & jag drogs till den för den liksom talade till mig & så fick det bli.
Den är så läcker tycker ni inte det?

Sommarblommor finns det något mer som är sommar än rhododendron? Hela Hälsobacken här i Helsingborg är fylld av dem i alla färger, så fina.

Pioner är en stor favorit hos mig också....

Pionerna inspirerar mig ofta till att tag i kameran bara för att fotografera dem även om de har vissnat något så är de vackra. Jag sparar på dem in i det sista innan de åker bort.
 Önskar jag Er en fin nationaldag i morgon.
x.


P
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar